Rabu, 10 Ogos 2011

IKLAN : JOM BELI BARANG RAYA DI PUTRAJAYA

Hari ni, saya nak buat iklan sket. Hehe. Saya pasti, ramai u olls di luar sana tengah sibuk utk shopping barang raya kan??! Maklumla, seme orang nak 'vogue d vasss'!! Kat Putrajaya, bleh dikatakan every year akan ada jualan dari KPDNKK & saya pernah pergi sebelum ni, barang2nya pon ok la..ada sale walaupun xbrapa banyak pilihan..ehe..tryla usha, kot2 ada yang berkenaan + jimat duit sket..jom sama2 shopping!!
Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi Dan Kepenggunaan (KPDNKK) telah menganjurkan satu program Jom Beli Barang Raya di Putrajaya ( Jualan Terus dari Kilang). Marilah kite beramai-ramai menyerbu disana..

Tarikh : 10 Ogos hingga 14 Ogos 2010 (Rabu hingga Ahad)
Masa : 10 pagi hingga 10 malam
Tempat : Presint 2, Putrajaya (Berhadapan Bazaar Ramadhan)

Untuk makluman, pelbagai barangan keperluan sempena Hari Raya dan barangan berjenama ada dijual pada harga yang istimewa. Antara jenama-jenama produk yang dijual adalah Snails, Jeep, Bebes Homes, Adidas, Nike, Hamster Kids Wear, Disney Pooh, tenderly, Baby Looney Tunes, Elle, Pierre Cardin, Crocodile, Camel Active, Poney, Modernmum, Larrie, Allain Delon, Bill Keith & Paula Moda, Lumberjacks, Noor Arfa, King Koil, Goodnite, Sri Nona, Adabi, Julie's, Dutch Lady, Pepsi, Nestle, Panasonic, Canon, Nikon, Sony, Samsung, LG, Diesel, Elizabeth Arden, Giorgio Armani, The Body Shop, Tupperware, Akemi dan banyak lagi.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan